Az én csillagom
Nagyon szerettem megbízható,egy személlyel nagysúlya ellenére fürge gepárd volt.Kanyarban a trepni,a váz alja,nagyon könnyen leér,ha nemvigyáz az ember a kipufogót is könnyű odaverni egy egy aszfalt felgyürődésre.Gyári tartozékot nem vettem mivel túl drágának találtam,igy saját magam készítettem,készítettettem kiegészítőket.Ilyen volt az oldaltáska ill.a háttámla, a fék és kuplung markolat rojtjai.A táskát saját terveim alapján magam vartam kb 2 hónap alatt,kárpitos barátom segített a szabásban.A háttámla is saját ötlet,egy kováccsal meghajtattam a vasat, majd kárpitos barátom rávarta a rojtokat,saválloból készítettettem tarót hozzá.Problémám nem volt a motorral,csak az öninditó csattogott néha, az utasnak már több gondja volt,sajna a hátsó ülés elég keményre sikeredett, 150-200 km után elég elviselhetetlen volt.Nem beszélve a lábtartóról, ami közelsége miatt szintén nem nyújtott luxus körülményeket,ráadásul túl közel volt a kipufogóhoz, igy rendszeresen kellett a ráégett cipőmaradványokat lepucolni.Két személlyel és egy személlyel is 175 km/h óra volt a végsebessége,itt leszabályzott a gép.Utazó sebessége 100-110 km/h,120 felett már elég elviselhetetlen a szél,kapaszkodni kell rendesen.Városban is szerettem vele menni, nagyon jól kezelhető,nyomatékossága miatt minden helyzetben megfelelő erőtartalékkal rendelkeztett.Csak ajánlani tudom mindenkinek igazi jóbarát.
- Nemvolt semmi gondom vele:)
X Motor kft. XIX. ker Bp.Itt vásároltam a motort,az első kötelező szervízt is itt végezték el.A motort kint tároltál fedetlen helyen sajna csak 2 nap múlva tudtam érte menni koszosan mocskosan kaptam vissza:( .A második kötelező szervíznél pedig kiderűlt ,hogy az olajszűrőt pedig ki sem cserélték. Ez számomra értékelhetetlen.
Kedves barátom segítségével csináltuk a következő szervízt,ekkor már minden rendben volt.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |