Motorok » Yamaha » Aerox R 2006 (49)

Aerox R 2006 (49)

Az életem elkeserítője..

El sem hiszitek hogy mennyire szerelmes voltam ebbe a motorba...
hát 4 év után meglett -eljött a pillanata.. ez 1 hónapja történt..
első két nap jó volt ment.-ment... vége : 100 volt ( csak kipróbáltam ,de , nagyon vigyáztam rá.. ) és 2 nap után kezdett szarakodni.. először is: Nem húzott.. - nem gyorsult..
Aztán jött az égett szaga ..
majd nem akart 80 ig sem elpörögni
Úgy rohadjak meg nem csináltam vele semmit
Aztán vettünk bele új ékszijat, nem jó... aztán 5 grammos görgő... nem jó.. nah már csak a kuplung van vissza..(variátor).. majd lesz vmi de ha nem lesz jó eladom a picsába.. Apám megmondta hogy DT vegyünk.. de én balfasz neeemm. robogóó... hogyne SOHA ... jah éés voltak ám szép napok(1x gondol 1et megy , 1x nem Szó szerint..) de a dombon kampec.
Álitólag motorikusna nincs baja(szerelő szerint..) az előző tulaj vitte el. ahhoz akitől vették mert tudni ilik aki fény korában árulta az 1 kereskedő volt de akor semi baja nem volt.. Nah az mega másik hogy azt mondták rá h 2004-es februári .. aha a szart 2003-as mert benn van az alkatrészekbe vésve.. erről ennyit aki tud valamit segiteni az kérem irjon!!! cimem : mb95@citromail.hu

- Hát én sem tom: még most se!

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (1.9/10)

Yamaha