A kis bajnok
50cm3??
annak vettem .sisaktartó nagy,keeway hátso doboz 8 ropi ,max racing sisak 7700ft, biztositás éves 2508ft K&H-nál.
beszámitott robogo volt,én szerintem jó vásárt csináltam vele 60ropiért vettem.eleinte kissé sokat zabált a kis bajnokom,majd a karburátor normális beállitása után ugyan olyan jól megy mint előtte,csak kevesebbet iszik.sik uton a 60-s óra fekszik ,fél gáznál majd 50-t megy háromnegyed gáz elég a mutató kihasálásához.közepes testü robogó ,viszonylag nagy lábtérrel.apróbb bevásárlásokat el lehet vele végezni ,a
lábtartón elfér a lábannál a 10kg-s kutyatáp vagy 6s pakk üditő ,a dobozba befér 3db 2l -s cola+ apróságok ,a sisaktartóba is befér 2db 2l-s kola + apróságok.
akksi most is gagyi de rugásra 1-ből indul. a 10 " -s kerekek sajna kissé kicsik ezekre a szar városi utakra amik himi-humisak és televannak kátyuval.
minap a piacon vettem FGN sisakot, szkafit occsón ,és az kissebb külső méretre mint a max racinges,jobban elfér.
kissé a külsején ,a fényezésen javitottam a fehér részeket lefujtam swarcz-metal festékkel ami kevésbé kényes mint a fehér ,főleg a taposón.igy a szine most metal kék és swarc -metal.nemsokára ki lesz probálva 1 bő 40km-s uton,mert a megszüntetet kisvonatokat pótló buszjáratot is megszüntették a TB- Pápa utvunalon aug 1-től.
EZÉRT GRATULÁLOK a KÖRNYEZETVÉDELMI MINISZTERNEK!
használjunk tömegközlekedési eszközt! RÖHEJ!!
városban a robogo -persze jó időben-sokkal jobb közlekedési eszköz mint az autó 1 embernek,és gazdaságosabb mint a tömegközlekedési eszköz is.
tech. adatok.Yamaha champ CX 3FC
Tengelytáv [cm] 1160
Súly [kg] 64
Kerékméret 3.00 * 10
Tank méret [liter] 3,3
Naaaaa akkor most a 42km-s utról.
aug 20reggelén indultam neki az utnak . a 81-s elágig csak 2 autó előzött meg-de csak azért mert gyér volt a forgalom-
sik uton kissé félgáz felett tartosan ment a kis bajnok 55Km/h -val,a lejtőkön 65- ig is begyorsult csak a kissé komolyabb emelkedőkön esett vissza a kmóra 48-ra.ivászat az volt a kis bajnok részéről, kb 1.5l ivott a 42 Km-re.probléma 1 szálse ,vitézül falta a kilométereket.kb 50-55 perc alatt teljesitettea távot.
- karburátor dugulás-kompresszorral kifujva-
- első teló gumivédő cere -1000ft-