Motorok » Yamaha » Xj 900f 1985 (891)

Xj 900f 1985 (891)

A kedvesem

az első gazdija Angliában vette és lábán hozta haza. Valójában a motorozás szeretete nála kimerült annyiban, h van egy rakat pénze és vesz egy gépsast. Ennek hála viszont én nagyon olcsón tudtam megszerezni Őt. Sajna mikor hozzám került nem volt rajta ép elem, a műszerfal atomjaira törve, kipufogó szétrohadva, a telókból dőlt az olaj... Egyedül a váz tartotta magát viszonylag egyben.
Mikor hozzám kerülta kincsem gyakorlatilag újra építettem: a váz le lett horganyozva, utána szinterezve, komplett kifugót Sima Béla mester faragott rá (szebb lett mint a gyári), az idomokat sk kentem újra és egy haversrác fényezte. Gyönyörű lett, aztán családi okok miatt el kellett kótyavetyélni, még ma is visszasírom...

Ui.: pár hete láttam Őt, nagyon szép még mindig

- Gyakorlatilag romokban vettem, az előző gazdája lesz@arta... Tehát minden

S. K.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1985
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.1/10)

Yamaha