A hűséges társ, cirkálásra
2005 június végén került hozzám a kicsike.Gondosan bejárattam,kínosan ügyelve mindenre,(közhiedelem:,,ezeket nem kell már bejáratni"-kamu duma)késöbbiekben meghozza a gyümölcsét(nem mérhető olajfogyasztás,alacsony ü.anyag fogyasztás,tiszta,makulátlan motorolaj,a periódus végén is),erős motor.A választásban nagy szerepet játszott a korrekt ára,a japán eredete.Főként városba,illetve ingázni ajánlom,utazó tempója 80-90 közt ideális,két személyt is kényelmesen elviszi,hoszabb távon (300km) kissé kényelmetlen.Fogyasztás a körülményektől függően:2,4-3,5 körül alakul.
A futóműve elég lágy,NE PRÓBÁLD hajszolni,mert ledob:),kidolgozása nagyon jó az árához mérten,sérülő alkatrészek(index,lámpa)nagyon drágák,vigyázz rájuk.Nos kb. 10LE nem sok mindent enged,de ez egy kompromisszum:P.Az euro 2-nek köszönhetően a hidegindítás utáni pillanatokban eléggé szenved,illetve a hirtelen gázadások esetén(áthangolással orvosolható).Összességében jó kis városi cirkáló,és ennyi pénzért,többet semmilyen más motor nem nyújt(használt,öreg kétütemű 125-ös motort,NEM szabad venni)Formája is modern,fiatalos.Kisebb hiányosságokkal jelesre vizsgázott.
-Köszönöm hogy megoszthattam veletek a tapsztalataimat-
- Kötelező szervíz 1000-nél,3500HUF munkaköltség(a Castrol R4-et én vittem,csak ezt használom:).Semmi nem romlott el,szóval ez egy Japánok által konstruált motor(olaszba szerelik össze),számtalan kisebb gyár is használja ezt a blokkot(pl.Derbi)
YAMAHA Máthé,Debrecen
Nagyon korrekt csapat,segítenek mindenben,rugalmasak,és precíz,szakszerű munkát végeznek,(végig is nézheti az ember,RITKA)nagyon jó áron.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |