Motorok » Yamaha

BWS gyári:)

A gyors cross robogó:)

Júniusában kaptam egy yamaha bwst(MBK boostert másnéven)
Nagyon szeretem mai napig használom,télen sokat zabál volt úgy hogy 5litert is megetettem vele de hát én mindig nyél gázon járok vele szinte:D70et megy,Anyit tudni kell van rajta egy arrow sport kipufogó,malossi sport görgők,sport szűrő ennyi:),Egy idős úrtól lett vásárolva,és mint állította az úr nem volt sokat használva ez igaz is volt mert a karbit kellet takarítanom meg a tankot.De tényleg semmi bajom nem volt vele meg nincs is.Egyetlen amit utálok benne nincs csomagtartó az ülés alatt ezeknek a modelleknek közvetlenül az ülés alatt nem a sisak tartó található hanem a tank,az aksi,és az olajtartály.
Azt tudni kell róla nagyon jó tapadása van terepen nagyon jó!széles gumijaival esőben is nagyon jó:)nem csúszik IRC gumi van rajta hátúlelől még a gyári.Indítása is egyszerű ez a motor ugyebár kézi szívatós ami jó mert olcsó a javítása ha problémák vannak,bowden egy tolattú és annyi:D,2 előrugással 3ik rugásra mindig beindul!Szóval nagyon jó!
Ja és este is közlekedni vele nagyon jó korom sötétben is mert nagyon jó fényszórója van!Még annyit írnák, hogy volt mikor lemotoroztam vele vidékre(60kmes táv) 50es sebbességel egyszer megáltam egy 5perces pihenőre és indultam tovább léghűtéses motoról van szó,szóval nagyon jó!!!Imádom!Ha eladom azért adom el mert már kinőttem meg hiányzik a sisaktartó!:)

- egy ízzó:),görgő,légszűrő,kuplungrugó,tolórugó,elfolyt az olaj a hátsó teleszkópból ennyi:)idáig kopp kopp kopp -

Nem hordtam:)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1997
Előző motorja? Dio Következő motorja? bws NG ez már sisak tartós,vagy talán egy Malaguti F12
Verdikt (9.4/10)

Yamaha