Motorok » Yamaha

Aerox

A gyilkos kék darazsam, Imádom! :)

Sok robogót végig néztem, és egyik sem fogott meg annyira mint az Aerox!
Mikor kipróbáltam máris bele szerettem, nagyon eltalálták sportos kinézet,jó fékek,kényelmes,jó gyorsulás stb... szóval a tökély! :)
2009 nyarán vettem a drágát és 1 éve nyúzom és bírja a strapát!
A (brembo) féktárcsák magukért beszélnek.
Átlagfogyasztása 3.5 liter de nálam néha megeszi a 4 litert is mert nem megyek vele lassan.
Az én Aeroxom vége 100Km/h, de lehet menne többet is máshol lejtőn hátszéllel. :D
Igaz idővel lassúnak érzi már az ember, sokan mondták nekem, hogy vegyek bele 70es hengert, de én nem akarom szét tuningolni.
Attól csak hamarabb meghal a motor.
Én csak a külső tuningra mentem, amit szerintem el is találtam.
Tőlem kapott új Vredestein gumikat, új olajat,új tuning hátsó idomot,új tuning Ledes lexus style hátsó lámpát (beépített indexel),a műszerfal világítást kicsréltem kék ledes égőkre este nagyon jól néz ki.
Mit is írhatnék még?
Nagyon imádom és ragaszkodok hozzá, csak ajánlani tudom! :)

- Eddig semmi komoly baja nem volt, és ezt le is kopogom... :) - Egyszer amikor országúton mentem vele csutka 100Km/h-val a karburátor eldugult valami fehér trutyival, de nem hagyott cserben, nem állt le! 20km/h-30Km/h-ás tempóval de bevitt a városba! :D

ismerős

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző motorja? Jog Következő motorja? Még nem tudom, egyenlőre marad :)
Verdikt (9.3/10)

Yamaha