Motorok » Vespa

ET2 50

Vespa pa pa pa pa

Miután eladtam az 1. Vespámat erre esett a választás. Elvileg megbízható hálás kis motor csak akkor nem ha 1 olaszból behozott széthajtott gépet veszünk. Én ezt tettem. Nekem azért esett erre a választás mert a előtte kinézett két tökéletes állapotú mocit elvitték az orrom elől. Én már nagyon akartam 1 Vespát, mivel hiányzott, ezért lecsaptam erre a jószágra. ILYEN FELINDULÁSBÓL SOHA SENKI SE VEGYEN MOTORT/AUTÓT!!!. Ezt nekem se kellet volna. mert ezek után csak nyelte a pénzt. De ettől függetlenül nagyon imádom, mostmár hogy szinte mindent kicseréltem rajta olyan mint az új. Amit nem szeretek rajta az a középsztender mivel súlyemelőnek kell hozzá lenni hogy felrakjam rá. ezt a problémát megoldottam 1 10.000 ft-os oldalsztenderrel amit azóta is használok és mindenkinek ajánlom mert megéri a pénzét. A moci jól megy még 2 személlyel is :D simán viszi 60-70-et. A fogyasztása magas mondjuk ahogy én hajtom nem is csoda, egy szezon átlaga nálam 5,3 liter. De az olasz feeling a Vespa kárpótol mindenért. És szerelés közben is észrevehető:D.

- -km spirál - -hátsó fékbovden - -benzin szintjelző - -olaj sziv. - -akksi - -első fékcső - -benzincsap (nem romlott el csak azt hittük, és kicseréltük) - -karburátor - -hátsó indexek eltörtek rajta mert nem volt jól rögzítve a tank és ezért kinyomta az indexeket.

Stefimotor, Szeged közepes, ha azzal dumálok akivel szeretek akkor jó de egyébként is egész rendesek

Fenntartási költség (4) Évjárat 1999
Előző motorja? pk 50 xl rush '88 Következő motorja? Gts 300 super