Vespa pa pa pa pa
Miután eladtam az 1. Vespámat erre esett a választás. Elvileg megbízható hálás kis motor csak akkor nem ha 1 olaszból behozott széthajtott gépet veszünk. Én ezt tettem. Nekem azért esett erre a választás mert a előtte kinézett két tökéletes állapotú mocit elvitték az orrom elől. Én már nagyon akartam 1 Vespát, mivel hiányzott, ezért lecsaptam erre a jószágra. ILYEN FELINDULÁSBÓL SOHA SENKI SE VEGYEN MOTORT/AUTÓT!!!. Ezt nekem se kellet volna. mert ezek után csak nyelte a pénzt. De ettől függetlenül nagyon imádom, mostmár hogy szinte mindent kicseréltem rajta olyan mint az új. Amit nem szeretek rajta az a középsztender mivel súlyemelőnek kell hozzá lenni hogy felrakjam rá. ezt a problémát megoldottam 1 10.000 ft-os oldalsztenderrel amit azóta is használok és mindenkinek ajánlom mert megéri a pénzét. A moci jól megy még 2 személlyel is :D simán viszi 60-70-et. A fogyasztása magas mondjuk ahogy én hajtom nem is csoda, egy szezon átlaga nálam 5,3 liter. De az olasz feeling a Vespa kárpótol mindenért. És szerelés közben is észrevehető:D.
- -km spirál - -hátsó fékbovden - -benzin szintjelző - -olaj sziv. - -akksi - -első fékcső - -benzincsap (nem romlott el csak azt hittük, és kicseréltük) - -karburátor - -hátsó indexek eltörtek rajta mert nem volt jól rögzítve a tank és ezért kinyomta az indexeket.
Stefimotor, Szeged közepes, ha azzal dumálok akivel szeretek akkor jó de egyébként is egész rendesek
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1999 |
Előző motorja? | pk 50 xl rush '88 | Következő motorja? | Gts 300 super |