A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Ural

Wolf III (750) 

Az ítélet értékelése
3,3(3 db)

Urali farkas, szilaj erős, rohadt nehéz de hát orosz.

Szöveges ítélet

Remekül lehet a kanyarokba bemenni vele, direkt mérő radarral a sebesség vége 147 Km/órában állt meg, ami szerintem nem rossz.
A fékeket muszáj normális fékbetétekkel összerakni, mert az orosz, elég ramaty.
Érdekes, mert a blokk hangja nagyobb, mint a kipufogóké, zörög mindenhol de állítólag ez ilyen nem kell vele foglalkozni. A gyári tükröket is a kemény lengéscsillapítás miatt átlag trutymó magyar műúton már berázza...

Tetszik a blokk alatti oldal sztender, és feltettem az amerikai exportra szánt hátsó oldal kitámasztót is. Hidegben-melegben azonnal indul, hasznos az önindítója, mert berúgni egy ekkora motort nem egyszerű, a berúgókar útja szokatlanul rövid...
De még sehol sem hagyott ott. max szerszám(gyertyakulcs, drótkefe, csavarhúzó, 12-13 és 19 csillagkulcs, és defektspray(!), mert a felnit az útszélén szét nem szeded, akármilyen erős is vagy, ez nem egy ETZ (leesett magától mire megálltál) filling. A hátsó kereket speciel padon csak a gumis szedi szét...
Nekem 4000 km-enként muszáj az olajcsere + olajszűrő, de jó bele a snassz olcsó olaj is(én MDC 15-50-t használok, tökéletes, ahogy a drágább shell helix is.
Kényelmesek az ülések, de zorall a lengéscsillapítása, tényleg nehezen fordul, és szerintem ekkora erőhöz kevés a hátsógumi szélessége.
A váltóval nem lehet gyengéden bánni,izomból kell kezelni. Tetszik a hátramenet, de hiányzik belőle az 5. sebesség főleg nagy távolságon A kipufogócsonkra a felső lábtartók miatt már mindkettő csizmasarkam odaégett 1-1 szer.
A gyári varrású oldal és első bőrtáskákat egy év alatt át kellett varratni, azóta azok is rendben. Idén a gyári 10 éves gumikat ledobtam és tettem rá újakat(külső-belső)
Nem csak szerettem, hanem szeretem is, egy álom ez a motor, és a kényelme osztályokkal jobb mint a régi oroszoké. Most is ezt használom.
Még egyszer se kínai, se olasz motor nem lesz az udvaromba...
Ez egy negyed tonnás orosz fenevad.

Hibalista

- Hagyatékból vettem meg szalonos első tulaj örökösétől, 30-as oldalborulás sisak nélkül, azonnal meghalt a srác...
- Bal oldal indexek és tükör cserés volt, de szerkezeti, ill. motorikus baj sehol. Hat évet állt egy fészerben galambok között (nem részletezném, de gőzborotva kellett a rendberakáshoz...) 150 óra három motoros barát segítségével újjászületett, kardánt inkább újragörgőztük. Azóta egy szavam nincs. Én a kehnineket lecseréltem orosz 68Y-ra, ettől felugrott százon majd egy litert a fogyasztásom, de az élmény megfizethetetlen szinte repül alattad, és stabil, komolyan fekszik, a súlypont a bokszer blokk miatt nagyon lent van, így ezen nem lökdös be 100-nál a szél...

Ide hordtam szervizbe

Laczik Balázs! Hatalmas mágus Gödöllő és Ural.hu-n megtalálni, precíz és minden veteránban otthon van, restaurál is...

Értékelése: 10

Másik szerelő értékelése

....

Értékelése:

Képek a motoromról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Kényelem (9) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 4100
Megbízhatóság (8) Vezetett km 16000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 6 l
Előző motorja? Igazából egy Sinski 150 SX Visiom volt ( de az sehol nincs), de egy igazi kínai rémálom volt. Következő motorja? Nincs olyan nekem a Farkas a királyok királya
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Ural

További ítéletek (10 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.