Motorok » Triumph » Trophy 1200 SE (1215 cm3)

Trophy 1200 SE (1215 cm3)

Színes szélesvásznú

Jóestét mindenkinek

Megvolt az ismerkedős gurulás a Trophyval.
615 km 5.1l átlagfogyasztás. 130-as autópályatempó +barangolás Visegrád és környéke. 120-nál 4000, 130-nál 4400 fordulat.És és és dadadaaammm -6- sebességfokozat. (Én mez nélkül 109 kg,+ruha, csizma, bukó és a 3 doboz csak a betét táskákkal.) Hayabusáról átülve a szélvédelem fantasztikus. Legmagasabbra állított szélvédővel, egész nap felhúzott bukó plexivel mentem. Akár le is vehettem volna:-).
Két hűtő ventilátor dolgozik, és oldalra fújja a meleg levegőt, a lábamon (és máshol) nem is érzem az áramlását. Nagyon jó. A lábrész teljesen belesimul az idomba, ott is maximális a szélvédelem. 160-nál a stabilitás tökéletes, tovább nem erőltettem.
A menürendszer is könnyen megtanulható. A futómű beállításnál érződnek a különböző mód beállítás különbségek. Kényelmes, jól húz, a japán motorokhoz szokott fülnek kissé csörgő, zörgő, sivító. De hát ez ilyen. Gazdagon felszerelt túramotor. Itthon annyira nem ismert a márka, viccesen kérdezték hogy a bugyigyárból való-e. Pedig ha tudnák hogy a Triumphnál már akkor motort gyártottak és sebességrekordokat döntögettek, amikor a japánok még öszvérrel közlekedtek a szerpentinen. Csak hát sajnos a fejlesztések maradtak el.
Ha ezen a gyár dolgozói japán öntudattal végezték volna a munkájukat akkor valószínű hogy a világot aláznák a gépeik.
Én mindenesetre adok egy esélyt nekik, hogy meggyőzzenek.
Üdv juti
Folyt.köv.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2014
Megbízhatóság (7) Vezetett km 2000
Előző motorja? Hayabusa Következő motorja?
Verdikt (6.7/10)

Triumph