Motorok » Triumph » Tiger 900 GT Pro (888 cm3)

Tiger 900 GT Pro (888 cm3)

Szerethető trójai faló

Kis piros. Előző Tiger 800 után felüdülés. Sokkal jobb motor, jobb futómű, jó szélvédelem. Elég férfias darab. A váltója jó, néha koppanó hangokkal, a kuplung is elég határozott. Jó a balansza, könnyű döntögetni. A navit kivéve a kijelző jó, ekkora monitoron egy rendes térképes navigáció dukálna, nem egy ilyen nyilakkal operáló fos. A gyári top dobozt és platnit egy osztrák gyári dílertől vettem, magyar ár feléért. A benzint szereti, 5,5 alá még nem ment, 100-nál tempomattal 4 litert kér. Városban 6 fölött eszik, nem oda való.A lassú menetet amúgy sem szereti, ilyenkor melegíti a golyókat rendesen. Nem olcsó moci, viszont stílusos.
Az első 1000 km után ennyi.

- Még semmi.

Triumph Budapest

Fenntartási költség (6) Évjárat 2020
Előző motorja? 800 xr Következő motorja?
Verdikt (7.8/10)

Triumph