Motorok » Triumph

Tiger 900 1993 (885)

Nekem Tigris kell

Szóval úgy vettem meg, hogy élőben nem láttam, nem ültem rajta, nem hallottam csak tetszett :D Na, akkor most épelméjű vagyok vagy igen? Először is motorozni kell némi bátorság itthon, meg perverzitás. Két éve robiztam télen-nyáron a munkahelyemre itt Pesten és nem akartam két motrot -vagy a kollegám szerint motort, hanem Egyet mindenek fölött :) De annak legyen jó hangja, menjen két utassal is. végül is nem egy nagy óhajlista... Aztán ahogy a másfél év alatt kezdett kikristályosodni bennem, egyre többet hallottam, hogy a 600-650-es kategória idővel "belassul", elgyengül a tulaj számára és még nagyobb moci kell, így kirobbantam az örömtől, amikor haverom a Fecóka (nem az, hanem egy másik), szólt hogy van egy 900-as Triumph Tiger túraendúró a neten. Megnéztem, két kipufogó, olcsó ár, kb rendben van, a többit meg személyesen. Sajna eladták, mire lefoglalóztam és láttam volna, nem volt több eladó itthon belőle, úgyhogy Skóciából kellett hozatnom egyet. Egy gyönyörű kéket :) Hát megy. Irdatalnul, mint forró kés az agyban. Na jó, a Monster 900-ast nem gyorsulja le, ezen még nincs is tér-idő kontiinuitási (ki tudja ezt hogyan kéne írni) zavarom egyes padlónál, de nem is versenyezni vettem, hanem kocsik közt nyargalászni -magas kormány előnyben, Lupára, bányatavakhoz lemenni, kátyúkon nem gondolkozni, ketten, kénylemesen. Kezes is, magas is, jól lehet vele haladni a kocsik közt és nem mertem még 1,2s-ben csontig-csavarni neki :)
Hát elsőre ennyi...folyt köv.

- Önindító (bendix v mi.) - Nagygenerál (vez.műlánc, olajcserék mindenhol, légszűrőcsere) -

Bp, Váci út, F motor Kft. Átvertek először (3 drágább alkatrészt raktak be mint, amiben megegyeztünk), aztán másodszor túlszámláztak (de visszaköveteltem a szerelési munkaórák felét),majd a motor másnap nem indult többet :D Q-vanyjukat.

K. Zsolt. Mindent megcsinált, most jobb a gép sztem, mint gyárilag :) Isten vagy Zsoltiiiiiiiii :) (Még a karosszeriatartó csavarokat is lefestette BÁR nem kértem, hanem ezt Ő így gondolta!!! Erről ennyit.)

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Előző motorja? Dylan Következő motorja?
Verdikt (7.1/10)

Triumph