Motorok » Suzuki » Gsx 400 Impulse 1994 (399)

Gsx 400 Impulse 1994 (399)

Változatos élményforrás hűséges pasiknak

Újrakezdő motorosként leginkább méret és kényelem alapján választottam normális teljesítményű motorként. Az üléspozíció remek, egészséges pozícióban ülök rajta a 190 centimmel. Az első időkben kényelmesen használgattam, soha nem pörgetve, aztán valamikor nyáron rámjött a gonosz manó és nyolcezer fölé kergettem a drágát. Mindketten meglepődtünk. A kényelmes öreguras túramotoromból kellemetlen rugdalózós dög lett, aki idegesen reagál minden csuklómozdulatra. Kisgyermekes apukaként hát ezt abba is hagytam. A tudat, azonban megnyugtató: békésen andalogva a vidéki utakon, hogy egy mozdulattal sportgépet tudok csinálni belőle. Borítása nincs, szélvédelemről szó sincs. autópályán kapaszkodni kell, talán egy kisebb légellenállású zsokéval, mondjuk egy angolnával, el lehetne jutni a végéig. Messze teljesíti egy izomgép kritériumait: többet tud, mint amennyi a maximális élvezetekhez szükséges. A praktikum sem mellékes: városban remek, elég hangos a (z üres) dob, hogy figyelnek az autós kollégák, és elég keskeny, hogy ha nem figyelnek, akkor is elfér, elég mozgékony, hogy befér bárhová. A formája klasszikus, sosem megy ki a divatból, húsz év múlva is motor lesz, és ha vigyázunk egymásra, akkor az enyém...

- Valójában semmi nem romlott el rajta. Használtan vettem, korrekt helyen, tehát mindent, ami erre érdemes volt, kicseréltek rajta. Műszakira készítette fel a szervíz, ezért tudok egyáltalán nyilatkozni róluk.

Red Baron Törökbálint

??

Fenntartási költség (8) Évjárat 1995
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Suzuki