Motorok » Suzuki » Gsx-R 1100 1991 (1127)

Gsx-R 1100 1991 (1127)

Tuningolt ALLAT

1996-ban 25 evesen vettem egy ismerostol verseny tuninggal,3000-es alapjarat,6000-ig semmi neha le is fulladtam indulaskor,8500-tol megorult a moci alig lehetett vezetni de en voltam a hunyo mert nekem ez kellett utcara.Szezononkent 3 garnitura gumi,irgalmatlan fogyasztas a 13L/100km ala sose tudtam menni de ha megkergettem (ora szerint joval 3 folott) budapest-hatvan, nem volt eleg egy tank benzin Aszodnal tankolnom kellett,kokemeny futomu,barna plexi este nem lattam keresztul rajta ha meg kineztem folotte letepte a fejem a menetszel.Egy agyontuningolt dog volt de egyszer sem romlott rajta el semmi csak a benzint es az olajat kellett bele nyomni.Neha naponta haromszor is tele kellett tankolni ,en voltam jo nehany M3-as benzinkut kedvence.A futomu az en sulyomhoz volt beallitva igy ket szemellyel nagyon szarul ment de nem is szerettem senkit vinni, a hatso labtartokat nem szereltem le mert neha azon tamaszkodtam:)A kanyargos utakra kicsit nehez volt teletankolva 241kg-t mertunk de autopalyan O volt a kiraly:).Varosban halal volt vele menni alig lehetett elindulni rendesen ,iszonyu hangos Sebring nyitott rendszer igy vissza gondolva furcsa hogy egyszer sem tettek szova a rendorok pedig jo parszor leallitottak hogy megnezzek a motort de nagyon ugyeltem hogy mindig minden rendben legyen igy sose volt gondom veluk+a megyei kapitany szulei voltak a szembe szomszedaink::))!A gumit es az olajat a haverokkal csereltuk,egyszer sem voltam vele szervizben!Megint megvennem ,egyszer mentem vele lassan na pont akkor jott nekem oldalrol egy trabantos no le is szakitottam az elejet nekem meg palacsinta lett a jobb labfejem,meg a motor is total lett,elso villa hatso villa,kipufogo rendszer.Sajnos el kellett adnom tobbe kerult volna a javitas mint egy masik motor.A benzinen es a gumikon kivul nem kellett kolteni ra de ez az en vezetesi stilusom eredmenye:)

- Semmi

Fenntartási költség (8) Évjárat 1991
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Suzuki