Motorok » Suzuki » Hayabusa 2008 (0)

Hayabusa 2008 (0)

Tulliheget nagy 0

Minden újságban egy etallonnak nevezték szuper a leg a legeslegjobb .Gondoltam korosodó ninjámat lecserélem egy nagyobb mocira pechemre elfogytak az akciós zzr-1400-as Ninják maradt a busa de minek én ökör!!!! Életem legrosszabb döntése volt. Többet volt szervizben mint alattam. a motor csörgött zörgött mire rájöttek hogy a láncfeszitö beadja a kulcsot mindig valami hiba elöjött hol nagyobb hol kissebb .Valami mindig zörgött ciripelt lelezult stb stb. Igazábol az egész motor egy nagy bálna se nem fordul se nem megy pedig 185LE!!!! a futómüve olyn mintha két seprünyelet raktak volna bele pedig állitgattam nem egyszer a 94-es kawasakin komolyabb futómü volt!!! Fék semmi nulla ez azért nagy szégyen hiába a fékbetét csere volt vagy 4 fajta fém fékcsö 5.1 olaj ugy gagyi ahogy van.Igazábol egy nagy kezelhetettlen retyerutya.Remélem tavasszal elviszi valami szerencsétlen .Igazából ez nem ér egy fillért sem

- -vezérmü lánc feszitö 2-szer
- -generátor
- -feszszabályzó
- -müszerfal panel
- -

Motorsport Szabó itt vettem itt soha semmit semmikor többet !!!Lehuzós átb...banda

Enduró motorosbolt pécs
Lassu drága szerencsétlen bagázs

Fenntartási költség (3) Évjárat 2008
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (2.2/10)

Suzuki