Motorok » Suzuki » Gsx 600 F 2000 (599)

Gsx 600 F 2000 (599)

Soha rosszabb motorom ne legyen!!!

Tanuló motornak vettem mivel elötte 125-ösökkel küzdöttem, nem akartam valami aszfalt szaggatóval indítani. Nem túl erős, viszont egy nagyon jó bevállt régi technika van benne. Olajhűtéses soros négyes. A súlya tetemes, ezért álltában nehéz megtartni, viszont ha már mozog akkor eltűnnek a kilók. Ez egy túra motor, amin van idom! Senki ne várja tőle, hogy kis sugárban forduljon, és azt sem, hogy sebességi illetve gyorsulási rekordokat döntögessen. De! Minden területen egy picit otthon van. Én javarészt városban használom, abszolút kezes. Túl vagyok egy-két túrán is, itt is jól szerepelt. Ami negatív, hogy nincs rajta semmi rekesz, zseb, vagy valami. Egyedül az ülés alá férnek apróbb dolgok(lánc spray már nem). De ha van egy túradobozod.......

- Forgó, kopó alktrészeken kívül semmi baja nem akad.

Mivel szerelő vagyok ezért saját magamnak csinálom.De ha elakadok akkor Molnár Ferihez viszem Maglódra:)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.7/10)

Suzuki