Motorok » Suzuki

GSXR 1100

Regi vágásu,picit kényelmetlen kemény sportmotor

STICK JOE barátom mocija volt.Nagyon szerettem mind a nagy vasat, mind a sracot.
Az olajos gixxer.NEM nem, pontositsunk AZ OLAJOS GIXXER++++!!!!
ATOMkeményen tolt, életem elso nagyblokkos sportmocija.295 ot mentem vele tobb esetben is.
25 evesen az elso gyenge egykerekezes, es gumi eldurrantás..
Tulajdonképp egy nyers 5 sebességes regi motor, de jol ment.
Megvaltam sok szerelgetes után tole: egy hires airbrush ozott HAYABUSA ra cseréltem...finomabb szerkezet, jobb futomu..jo csere volt, de a gixxert szerettem!!

egy story: frissen osszejott ,nyaralo barátnomhoz mentem Siofok belvarosba: este 23:00 korul tomegben araszoltam gyalogosok kozott, nem találtam a szorakozo helyet ahol taliztunk volna..Megállt a brummogo.tomeg megáll, egy picit sem szomjas pali kilép: segitsek?( hukk): Aha aha, megtámasztod, én meg gépészkedek addig.Benya csap Vakuum cso csuszott le.eddigre kb 20 an néztek, hogy na mi lesz?Cso visszadug, srác gomb megnyom, vas indul.JUHÉJJ+ majd 30 arra piálgato német tura mocis, és sétálo örömujjongásával elkafantotta magát az ordas farkas!!Szal Még a meghibasodás is poénosan jott ossze a nagy gixxerrel.
Franc se tudja, de olyan sokakat iszogatott 10 es korul horpolt a draga...haladtunk is, rendben van..

- Km ora spiral meghajto a keréknél,benzincsap vakuum cso,kormány nyak csapágy.

SUZUKI FULL GAS szfvar Balázs, nagyon kedveltem. Majd Sanyi( Isten veled motoros barátom)

MAGAM Full precizkedtem, sokaig bibelodok mindennel, de klafa lett : fém fékcsoveztem,kiput épitettem ra.

Fenntartási költség (5) Évjárat 1992
Előző motorja? XJ 650 Következő motorja? HAYABUSA