Motorok » Suzuki » Gs 500 E 1991 (487)

Gs 500 E 1991 (487)

Őszinte és kitartó szerető

Ez az első nagymotorom, még mai napig is ezt használom, bár a teljesítménye miatt szeretnék egy nagyobbat. Leghosszabb utam egy huzamban 500km volt, utassal, és szerintem nem túl fárasztó. Csodálatra méltó ahogy tapad az úthoz, kétszer(butaságom miatt), simán bukhattam volna kanyarban, amikor én már láttam magam a koporsóban, a kis GS megmentette az életem csodával határos módon. Pofátlanság lenne rosszat írni róla. Fórumokon lehet olvasni róla, hogy törhetetlen, hát így is van. Egyáltalán nem kímélem, Sokszor pirosig pörgetem, és kupplung nélkül váltok szinte mindig fel is le is. Birja!!! És valahogy úgy érzem, szereti is mindezt, mert ezek ellenére olajat egy cseppet sem eszik, bár így tud enni 6-7 liter fölött is :)) Végsebességem 180 fölött volt, utassal, bár itt már nem kényelmes, a szél 130fölött már zavaró. Én mindent megadok neki, amire szüksége van, ezalatt értem a fogyó cuccokat, olaj, gyertya, szűrők, fékbetétek, akksi, ezeket mind cseréltem, de ezen kívül semmit. Bár azt mondják róla jó kezdőmotor, de azért szépen tud teljesíteni, ha megköveteljük.

- Elso teleszkóp szimering(így vettem), és sajnálatos módon a gyújtás olvasó tekercs, ami attól szakadt meg,hogy hozzáért a főtengely(de ilyen használat mellett nem csodálkozom)

Negatív tapasztalataimnak köszönhetően, amíg nem győződtem meg róla,hogy én biztosan nem boldogulok vele, senki keze alá nem adom a sajátomat!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1992
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.4/10)

Suzuki