Motorok » Suzuki » Sv 1000 S 2003 (996)

Sv 1000 S 2003 (996)

Orgazmus

Nehezen találtam rá.Teliidomos,sportos,de túrázásta alkalmas 1000est szerettem volna.Aztán a totalbike-on megláttam!Gyönyörű!122Le,irtózatos nyomaték.Első V2 motorom.Kicsit tartottam tőle,de márcsak V2sem lesz!A motor kegyetlen jól húz,gyorsul,mint állat.Nem vagyok egy Rossi,inkább ésszel használom, de 260felett símán megy.A motorfék nagyon teccik! Olyan hörgőhangot ad ki,amitől el lehet élvezni.Kényelmesen lehet vele utazni,az ideális130-160 között van.Ha megszokja az ember több száz km-t le lehet vele nyomni.Bár kicsi a tankja 17l.egy fővel 6,5,utassal 7,5-t eszik kultúrált használat mellett.A megrángatom akkor 10-t símán benyel.Az utas kényelme változó!Amíg nagy a szerelem zokszó nélkül ülnek rajta,ahogy csökken úgy válik kényelmetlené :) pakolás:a tanktáskabőven elfér,nem zavaró,de az oldaltáskákat kínkeserves felrakni és zavarják az utast is.Kicsit lehetnének agresszívebbek az első lámpák,a hátsó viszont dögösek.A gumik normális használat mellett 10-12e km-t is kibírnak.Az első fék nagyon jó, a hátsó elmegy.Nekem nagyon bejön a motor!Örökké hálás leszek Király Lacinak, hogy erősen javasolta az SV-t.Szép,erős,brutális hang!

- semmi

Rodeo Ride34, pontos,megbízható és szerintem nem drága.Bármilyen hülye kérdésre szivesen válaszolnak.Vásárlás előtt és után is segítőkészek!

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.5/10)

Suzuki