Olyan mint egy gyors fotel...
Végig jártam az MZ-ket, ES-TS-ETZ, talán a TS volt a leg kényelmesebb, Aztán vettem egy Choppert. Mindig azt mondtam, hogy szeretem, de itt belül valami azt mondta nem ez az igazi. Aztán meg vettem ezt a nagy robogót. Míg a többi motorommal évente ezer kilométert mentem, ezzel másfél év alatt 5500-at. Imádom, a nejem is imádja, akkora helye van mint egy fotelban, hátul van egy 42 literes GiVi doboz aminek nekitámaszkodhat, így csak a karfa hiányzik. A sisaktartóba simán befér egy tálca sör! Nekem a nagyobbik plexi van fent, igen jó az is. Esőben csak a sisakom lett vizes! Imádok vele éjszaka motorozni, úgy világít mint a Fabia-m. Sosem volt nagy köbcentis motorom, nekem a 200-as simán elég. 130 km/s a vége,(nagy plexi!) két személlyel 120 nekem ennyi elég. Amúgy rendesen közlekedem, 110/90/50 nem vagyok egy motorversenyző, inkább élvezem a motorozást! 18 LE nem egy nagy durranás, de meglepően jól gyorsul 3-3,5 liter a fogyasztása. Idáig különösebb javítások nélkül most van benne 24000 km.
- 22000 körül elkezdett búgni a kilométeróra spirál. Autószerelő vagyok, megcsináltam. (kihúztam, lezsíroztam, visszadugtam) Egy szezon alatt elfogytak az első fékbetétek Kb 4000 km 3800 huf egy pár új, úgy hogy nem kunct. Lehet vehetnék márkásabbat az olasz betéteknél.
Én vagyok a szerelő.
A másik szerelő is én vagyok.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Előző motorja? | MZ-ES/TS/ETZ Keeway | Következő motorja? | Suzki Burgman & Honda Forza |
Verdikt | (8.9/10) |