Nagydarab örömszerző
Újonan vettem a motort, iszonyatosan szép a formája, hangja bődületes,nagyon jól néz ki, mindenki megnézi.A max nyomatékát már 3200-as fordulaton leadja,nem érdemes durván bánni vele. Megy mint a veszedelem,a 240-es gumikkal még a motorfék is bámulatos.Súlya miatt (ha jól emlékszem 350 kg szárazon) úttartása nagyon jó, stabilan siklik.Ennek ellenére nagyon kezes motor, könnyű irányítani.Első fékek használatánál a motor hátulja meg se muzdul.(Érdemes lenne a hátsót is igénybe venni a gumi méretéből adódó tapadás miatt, bár én ritkán használom.)
Szélvédelme "megfelelő" , már amennyire ezt a kifejezést használhatjuk, a lámpatest kialakítása miatt.Lehet venni rá plexit, de az csak elrondítja.Amúgy 75 ezer + szerelés, de csak gyári van.Szerintem nem érdemes.Az üléspozíció nagyon kényelmes, enyhén előredöntött test, félig hajlított, majdnem nyújtott láb.
Nekem ez az első motorom, még Simsonom se volt.Mikor kihoztam a márkakereskedésből, iszonyatosan féltem tőle.Vészvillogóval mentem le Gödöllőre próbakörre és vissza, 40-el.Gondolhatjátok!!
Aztán hamar belejöttem, már nyugodtan használom, tiszteletben tartom erejét.
Az árát megérte, nagyon erős, masszív konstrukció.
Jelenleg Ausztriában járok vele , az ottaniak teljesen normálisak, vigyáznak rád.(Gondolkoztam hogy miért,lehet a neveltetés és jólét, nem idegeskednek és nem rohannak ezerrel vagy csak csak nem akarják a bónusz pontjaikat elveszíteni??:)) Mikor jöttem a motorral a határ felé, kb három krumplifejű hullarabló akart elcsapni úgy hogy egy a seggembe jött és le akart tolni,szerintem szórakozni akart (130-al nyomultam szerényen), másik kető meg oldalról jött föl a pályára és kurvára nem néztek oldalra.Már ezer újságot olvastam előtte, így lélekben fel voltam készülve a gyíkarcú anyagyilkosok eme agyatlan támadására.(Mindenki rád vadászik!!!) Már jóval előtte lassítottam, így szerencsére bőven volt helyem a manőverre.
Összefoglalva: ennyi pénzért egy kezes, jó menettulajdonságokkal bíró, gyögyörű motort kap az ember.
- Még új, hiba nem volt.
Kistarcsa , márkaszervíz.Nagyon segítőkészek,csak jót tudok mondani róluk.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |