Mz után ISTENKIRÁLY!!
Üdv. 3 hónapja vettem kb a mocit, azóta 1250 km-t mentem vele, így annyira sok tapasztalatom még nincs vele. Az elején Mz után erőgépként hatott, de pár hét után teljesen megszoktam az erejét. Fogyasztására mindenhol barátságos adatokat írtak, nálam mostanában inkább közelíti a 6 litert, pedig 120-al szoktam használni átlagosan.
Kezdőmotornak tökéletes. 173 centimhez az üléspozíció tökéletes:) A motor igazán 6-9000 között él a legjobban, e tartományban tartva egészen sportos élményben lehet részed. Enyémen sportkipufogó van, a hangja 5000-től egyszerűen hihetetlen, hozzá nem értők mind nagyobbnak nézik.
A váltója egészen jó, néha ugyan akadozik, és párszor előfordult, hogy az 1-est nem akarta bevenni.
A blokknak néha olyan hangja van, mintha csörögne valami benne, unokatesóm is hallja, kinek szintén ilyen gépe van (csak az övé 2007-es:D)
Amint lesz rá pénzem, az egész mocit átnézetem 1 szerelővel:)
Eddig nem estem motorral, Gs500-al sem, de azért van még mit tanulnom, a majrécsík úgy érzem, még jó pár ezer km után fog csak elkopni:D
Ha lesz több tapasztalatom, majd még írok. Addig is széles és szerencsés utat mindenkinek!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1995 |
Előző motorja? | etz 125 | Következő motorja? | remélem vfr 750 rc36 |