Mindenhova burgmannal
Hát ez kb a 25-ik nagymotorom-robogóm.
Mindenképpen egy nagyon kellemes csalodás ez a maxirobesz.Olasz import gépként került hozzám .Jó állapotban elég megkimélten.Számomra megfelelö menettulajdonsággal rendelkezik.Nemcsak városi rohangálásra de turákra is jól használható.Akár több száz km gond nélkül.
.Hogy ez nem motor??? Ez annál több..Nagyon kényelmes,vezetö barát ,élvezet menni vele.Jól pakolható ,szervizelhetö.
Átlag gondolkodásu emberek számára mindenkép egy jóbarát.Igaz, van néhány gyengébb tulajdonsága is pl 13-as kerekek,de ezzel együt is prima gép.Ha valaki tud vezetni annak mindenkép jó.Aki nemtud annak meg ugyse jó semmi.
Az automata váltó szenzácios,és jó gyorsulást,jó haladást lehet vele produkálni.Burkolata,szélvédelme OK.Vacak idöben is jól használható,nem ugy mint sok más tipus,""igazi motor"".Elötte volt 250majám is .Az is jó de ez sokkal mozgékonyab.Mindenkinek ajánlom, aki nem speed motoros.Bár ez is megy 140-150tempót ami normál gondolkodás mellet elég,söt,,,,megfelelö modon viselkedik emelkedökön kanyarokban is,kipufogoig boritható,De észnél kell lenni.Féke integrált,elég jó,,de lehetne jóbb is talán.
Eddig egy két apró hiba volt,pl hideginditó,és a rögzitö-kézifék.
Sokat használom,és nagyon kedvelem.
- Hideginditó,kézi-rögzitö fék,hiba fordult elö. - A gyertya csere kicsit macerás,
Pisti-Tököli reptérnél,,mkp szerelöÉs ÉN 10-es
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |