Motorok » Suzuki » Dl 650 2004 (645)

Dl 650 2004 (645)

Megbízható utazó, kiváló stresszoldó!

Az első új motorom. Egy nagyobb túramotorról ültem át, nem bántam meg. Vegyesen használom mindennapi közlekedésre és túrázásra is. Sokkal kiegyensúlyozottab mint az 1000-es DL, városban könnyebb kezelni. A 650-esek közül ez a legjobb alternatíva, jelenleg. Erősebb mint az átlag, és az ára is verhetetlen. Igazi öszvér. Jól terhelhető, praktikus a hátsó rúgófeszítés. A gyári plexit hamar lecseréltem egy szintén gyári állítható, spoileres változatra. Ezzel megszünt a turbolencia. Hosszabb túrákra is mentem vele minden gond nélkül letekerhető vele 1000 km. A gyári kipuffogó hangja a kilóméterek számával egyenes arányban szépül. V2-es az V2-es. Komplett gyári dobozszettet, alu kartelvédőt, markolatvédőt, tankbőrt, bukócsövet kapott. Igy szépen el lehet fektetni és nem ér le a fejidom. Nem terepmotor, de le lehet nyugodtan térni az aszfaltról. A gyári gumikat érdemes lecserélni, mert csúsznak. Kétszer lett az Alpok Királya, több újságíró szavazata alapján. Nem elhanyagolható szempont, hogy világutazók választották ezt a típust. További infó a V-STROM CLUB HUNGARY oldalán: www.v-strom.hu

- Semmi, csak kopó alkatrészek. Gumi csere 18 e-nél. Lánc most lett csereérett.

Full-Gas Budaörs

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.7/10)

Suzuki