Megbízható olcsó kezdő aszfaltbenő
Bandit 400ast akartam venni, de egy szervízes srác a Suzukinál lebeszélt róla hogy horror árban vannak az alaktrészek, meg alig kapni hozzá... A japcsi belpiac átka. Így ajánlotta a GS 500-at sikerült egy szép állapotban lévő 2002-eshez hozzájutni, és nagyon nem bántam meg. Szinte ugyanazért az árért 1997-es bandit 400ast tudtam volna venni. A GS-ek ára 5-6 éves korukig esik utána stagnál így nem lehet nagyot bukni rajtuk.
Na de az ítélet: Nagyon megbízható gép. 6000 km alatt semmit nem kellett cserélni rajta, és mindig indul. Kötlező szervízekre kell elvinni és kész. Ami nem tetszik benne az a teljesítménye (25 Kw) és a kényelmetlensége hosszabb túrákon. Városban imádom használni, pillanatok alatt át lehet vergődni rajta csúcsforgalomban. Viszonylag könnyű motor. Túraplexit vettem rá kicsit jobb lett a szélvédelem de ez egy naked bike. 110es utazója van 5500 fordulatnál, nem is kell több, nem száguldozásra való. Kezdetben elég ló volt alatta, de ahogy az ember kiismeri egyre kevesebb :) Mindenképpen ajánlom ezt a tipust.
- semmi...
Motorrad