Még a szembeszomédomnak is bejön!:)
Kezdő motornak szántam és nagyon bejött.10 éves motor de külseje alapján 5-6-ot simán letagadhat ha szépen karban van tartva!7-8ig húz,de 8 ezer felett rápakol még egy lapáttal és tart egészen 13-ig onnantól tilt.Ez igaza hangjára is.7-8 ezres fordulat körül már azért hallatja a hangját.Uttartása nagyon jó.Két személynél vagy pakknál sincs vele gond csak akkor tekerni kell a hátsó rugóstagon.Első telokon nem lehet állítani ami szerintem kicsit lágy,de egy személlyel simán rendben van a dolog.Városban is könnyen elboldogul vele az ember.Rossz tulajdonság?Jó kérdés!Még nem találkoztam nagyon vele!DE ígérem majd probálkozom!Talán annyi hogy belpiacos motor így előfordulhat alkatrészhiány!
Túl vagyok az első igazi szezonon.
A fent említett első telóba sürübb olaj került(15w).Nagyon bejött.Kanyarban is sokkal jobban viselkedik, és utassal sem üt fel.Még mindíg remek túragépnek tartom.Túratempóval (110-120 körül) 240-260 kilómétereket lehet vele megtenni.Anélkül, hogy elfáradnék.Utasülés-én még nem probáltam- hosszútávon már azért kicsit zsibbasztó.ami talán hiányzik róla, az a hátsó kapszkodó az utasnak.
Vígan töltött bő 7000km alatt semmi gond nem votl vele.Mindehova elvitt és haza is hozott.Olajfogyasztást sem tapasztaltam.Idénre már hosszabb túrák is tervebn vannak(horvát vagy olasz tengerpart).Már nagyon várom a szezont remélem idén is pöcc-röff lesz az első indítása.
Ha visszamehetnéka múltba megint ezt a gépet venném.Még mindíg csak ajánlani tudom minden kezdő túrázónak.
- Szerencsére még nem volt baja, majd tavsszal szezon elött lesz légszűrő és olaj csere.A légszűrő 2000HUF körül van az olajszűrő meg 3000HUF körül van +olaj.Szerintem nem vészes..
- Na azóta még hozzá jött első és hátsó fékbetét garnitúra,első teló szimering meg első kerékre is felkerült a roadtech z6-os gumi csak ajánlani tudom
Yamaha Delta, nem rossz
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |