Korrekt járgány !!!
Igaz hogy régebbi darab és nem lehet vele nagyon " menőzni ", de nekem nem is ez a célom. Megbízható, strapabíró, könnyen szerelhető járgány, mindenféle meghibásodásra hajlamos elektromos kütyü nélkül. Szerintem a lég-olaj hűtés sem para. Lehet hogy versenypályán számít, hogy állandó hőfokon tartsák a motort az egyenletes teljesítmény leadás végett, de utcai körülmények között szerintem nincs jelentősége hogy olaj vagy vízhűtés. Mellesleg nekem a formavilága is bejön, kellemes kinézetű moci. A vezetési élmény is frankó, bár eleinte kicsit nehéz volt vele a Honda után. Most már egész jól pakolgatom a kanyarokba. Sokan bírálják a hátsó futóművet, nekem momentán ezzel sincs különösebb gondom.Utcára bőven jó ez. Hosszú távon is kényelmes a gép, nem görcsölsz be rajta mint egy speed-en. Szélvédelemre se lehet panasz, bár 190 fölött már bújkálni kell a plexi mögé. Egy személlyel "állatul" gyorsul, nagyon ott vagyok vele az új 600-as speed-ek nyomában.A vége enyhe lejtőn (M1 Biatorbágy felé) óra szerint 245 volt. Akinek ez kevés, vegyen egy Cessnát. Én már itt is "összef...tam" a bokám. :)
A fékek nem a supersport kategóriából származnak,bár túragépről lévén szó, megfelelnek.
A gép gyengébb pontjai: az első lámpák (xenon segíthet), és az oldal sztender.Több negatívumot nem tudok hirtelen fölsorolni.
A "paripa" ideális választás lehet nyugodtabb túrázóknak,újrakezdő motorosoknak, kisebbről átülőknek.Pályázni ne ezt vedd! Sornégyes, ha teljesítményt szeretnél pörgetni kell. (Véleményem szerint szeret is forogni, 7 ezer fölött érzi igazán jól magát, az 5. ben 60 -nal c. játékot nem igazán kedveli.)
Röviden összefoglalva:Megbízható, kényelmes, igénytelen,alacsony fenntartású, átlagos fogyasztású, jó ár-érték aránnyal rendelkező moci.
Tapasztalatom szerint a motort sokan lenézik (főleg a "novicsento" sportgépeken feszítő ifjú titánok), de látom hogy többségük arcára gyakran kiül a döbbenet, mikor a zöld lámpánál elrajtolva megmutatom nekik, hogy a GSX750F nem egy "nagymuter szatyra" :)
- Semmi !!!
Saját magam cseréltem láncot, lánckereket, olajat gyertyákat, mióta nálam van szervizt még nem látott. :)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |