Motorok » Suzuki » Gsx 600 F 2002 (599)

Gsx 600 F 2002 (599)

Kitűnő társ, akár a mindennapokban!!!

Hol is kezdjem, már túl sok a tapasztalat, és nagyon uncsi, mert csupa jó :). Levegő-olaj hűtés az igénytelenség netovábbja, és mégis talán ennek köszönheti kimagasló pályafutását. Rendkívül megbízható, a teljesítményt ügyesen lefojtották, emiatt is elnyűhetetlen. Nem egy izomkolosszus, vagy gyorsulási bajnok, csendben teszi a dolgát úgy, hogy már sokakat meglepett. 2 személy alatt is fürgén pörög a motri ha kell. Hideg vagy meleg, mindig tettre kész. Kitűnő akár tanuló motorosnak is. A gázreakciók finomak, nem büntet semmiért, és morbid körülmények között is tudod mi történik a felnik alatt. Egyetlen hiányosságot sikerült találnom, a futómű beállítása lehetetlen vállalkozás. Apró picit mindig érzékeny fog maradni az útegyenetlenségekre, ám önmagában ez teljesen belefér.
Pik-pakk be lehet szerezni hozzá mindent, fékbetét, lánc s fogaskerék, oil vagy levegő szűrő, gyertya, akku, idomfelfogató lemezcsavar!!!, és még sokan mások... Az olaj és szűrője, levegőszűrő, gyertya, fékbetétek cseréje, egyátalán nem kihívás, akinek van egy kis barkácsszakkör hajlama, nyugodtan ugorjon neki.
A kopó, fogyó alkatrészeken kívül semmit!!! nem kellett cserélni rajta. No szelepállítás, no karbicsek szinkron! Még a kuplung is eredeti, a blokk csavarjai pókhálósak. A használati útmutatóban javasolt cseréket kell csupán betartani, és hálás lesz a rizskályha. Egy Finster sportauspuffent dobtam rá, nem drága, megéri, a hang és teljesítménytöbblet..., egyszóval nagyon megéri! Ha viszont hosszú távon szeretnéd élvezni vele a motorozás örömeit, a tuningot itt be is fejezed, mert eme vasat nem erre találták ki! A dobot is meg kell gondolni, szivófojtás!

- Elhagytam vagy 2 idomrögzítő csavart! Ezenkívül "sajna" semmilyen más hibát nem tudok megemlíteni.

Fóty Balázs, Ajka /Black Devils/. A kopó, fogyó alkatrészek cseréjét ő végzi. Remek munkát végez, gyorsan, és olcsón, nem utolsó sorban precízen.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.7/10)

Suzuki