Motorok » Suzuki » Gsx 1300 R Hayabusa 2001 (1298)

Gsx 1300 R Hayabusa 2001 (1298)

Kiscsirkék vagyunk ehhez a motorhoz

MINDIG CSAK ÍÍÍÍÍGEN SOHA NEM MOND NEMET.1200KM KÉTSZEMÉLY 14 ORA ALATT HA BÍROD 200-AL MEGY EGÉSSZ NAP.MEGBIZHATO ,A ROSSZ UTAKAT KERÜLD VELE,A FUTOMÜ NEKEM EGY PICIT KEMÉNY LÁGYITOTTAM RAJTA {AMAGYAR UTAKRA} KÉT KATTANÁS AZ ÁLITO CSAVAROKON ELÉG VOLT.{KIFELÉ}SZERETEM A NAGY TÖMEGÉT STABIL NEM FICÁNKOL MINDIG KISZÁMITHATÓ. HIRESEN NAGY GUMIFALÓ DE ,VALAMIT VALAMIÉRT.

- A HÁTSO GUMI HATEZRENKÉNT {VAJON MIÉRT} ELKOPIK. ALEGJOBB A VÁGOTT SLICK,SAJNOS NEM LEGÁLIS. AZ ÜLÉSTARTO KONZOL ELREPEDT HÁLA A HÁROM DOBOZNAK ÉS A BENNELÉVŐ 50-60Kg MOTYÓNAK MEGHEGGESZT,AZOTA JÓ. AKKU CSERE 4 ÉVET BÍRT,LANCSZETT AKCIOBAN{ DID} 45000 LOUIS. MÁS SEMMI MÉG EGGY BIZTI SE MENT KI.

PARDI MOTORSPORT . KÖTELEZÖ SZERVIZ SZELEPÁLLÍTÁS, MÁSFÉL ORA VÁRAKOZÁS MÍG KIHÜL SZÉTSZED ,MEGMÉR ,JÓ, NEMKELL ÁLLÍTANI, ÖSSZERAK. CSILI-VILI,CSAK CSERE,CSAK GYÁRI, IDÖPONTEGYEZTETÉS,

SÁRKANY GUMISZERVIZ , PROFI, OLCSO, JÁNH FERENC U .TÍZ ÉVE ISMEREM ,AJÁNLOM BÁRKINEK.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.5/10)

Suzuki