Kis dög
Nagyon jó kis motor teljesen meg vagyok vele elégedve! A fogysztásaegy kicsit sok de ez van.Vezetés közben az ülés pozíció miatt az az érzése támad az embernek hogy kényelmesebb ha kihúzza magát de ezt 10-20 km után feladja!
Mert bizony nagyon kényelmesen lehet vele motorozni ha lazán könnyedén ülünk rajta. A hátsó ülésen lévőnek kicsit nehézkesebb dolga van mert nem gondoltak a Suzukinál rájuk.
Sehol egy fogóka amibe jól meg tudna kaposzkodni mindig előre dőlve kell lennie kicsit kényelmetlen! A kisebb növésüek elég nehezen érik el tankot is!
A fékek kifogástalanok.
A gyári beállítással a lengéscsillapító iszonyatosan kemény így érdemes rögtön azzal kezdeni hogy beállítjuk kicsit puhára!
Kisebb gázadásokra nagyon jól reagál.
A motor ereje kb 10000 fordulat körül jön igazán és nagyon váratlanul az ember azt hiszi hogy elrepül:)
Végsebességét még nem mertem megnézni de egy ojan 10000-12000 váltásokkal hatodikban simán elérte a 220-at.
De ahogy tudom a vége 255. Ezt el is hiszem mert nagyon megy!
A szervízzel nagyon meg vagyok elégedve mert elöttem csinállnak mindent a motoron így nem tudnak csalni csak az a baj hogy ára elég borsos. Az első 1000 szervíz 30percig tartott elkértek érte 7500ft munkatdíjat tett bele 3 liter olajat (castrol) 17000 olajszűró 3500ft. Kicsit kemény de ez van!
Ha bárkinek kérdése van accce@freemail.hu
- Már úgy kaptam a kereskedésből hogy lecserélték rajta a tükrökete mert nagyon rezonáltak.Ez obléma még az után is fenn állt! Nem tudtak vele mit kezdeni vettem hozzá egy teljesen más féle tükröt is és azzal is rezonál! Úgyhogy ez van megszoktam már! 100 felett egy elmosódott paca minden.
- Ja az ülés alatt szinte semmi nem fér el úgyhogy mindig kell táska!
Szuziki Benkő
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |