Kimegy a világból !
Kib....tt megbizható a vas. Előtte ZZR 600-am volt, ahhoz képest ez maga a megváltás megbizhatóság terén. Eddig csak olajat és gyertyát, no meg gumát (tehát fogyó alkatrészeket) cseréltem. Menetteljesitményre kb. ugyanaz mint a Zizi.Túrázni használom, engem a végsebesség nem érdekel (öreg vagyok már bohócnak, - no meg donornak). Ha olcsón szeretnél olyan vasat, amire nem nagyon kell költeni, és " kimegy a világból " ez a te géped. A design - ról megoszlanak a vélemények.Vannak akiknek nem tetszik, - nekem bejön.
A fékek teljesitménye országútra elfogadható. Ülés pozició kényelmes elől, a hátsóról nem tudok nyilatkozni.Gyári guma xar,csúszik.Oldal sztender xar,eldől a moci.Első lámpa xar, nem látsz semmit. Refi fölkapcsol, autós dudál. Futómű elmegy, bár nem áll a helyzet magaslatán. Hosszú távra ideális a gép, nem fáradsz el rajta és nem törik ki csuklód 25 km után mint egy speed mocin. Mondjuk döntögetni sem tudsz úgy vele mint egy speed géppel. Nyomaték terén 5 ezer fölött kezdi jól érezni magát, addig csak szenved.(prüszköl,zörög,fújtat) :) Nekem 6 körül fogyaszt vegyes használatnál.A súlya engem nem igazán zavar,legalább nem pöcköl el a szél az autópályán. Pont arra jó amire kitalálták,túrázgatni. A gyorsulása is faxa, előzgetni is lehet vele, van bőven nyomaték.
- Eddig semmi.
Előző tulaj hordta a Suzuki Hollóshoz olajcserére, én ezt megoldom home szinten.Most lesz benne 30 ezer, de eddig kutya baja.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 12000 |