Motorok » Suzuki » Gsx 750 F Katana 2004 (750)

Gsx 750 F Katana 2004 (750)

Kimegy a világból !

Kib....tt megbizható a vas. Előtte ZZR 600-am volt, ahhoz képest ez maga a megváltás megbizhatóság terén. Eddig csak olajat és gyertyát, no meg gumát (tehát fogyó alkatrészeket) cseréltem. Menetteljesitményre kb. ugyanaz mint a Zizi.Túrázni használom, engem a végsebesség nem érdekel (öreg vagyok már bohócnak, - no meg donornak). Ha olcsón szeretnél olyan vasat, amire nem nagyon kell költeni, és " kimegy a világból " ez a te géped. A design - ról megoszlanak a vélemények.Vannak akiknek nem tetszik, - nekem bejön.
A fékek teljesitménye országútra elfogadható. Ülés pozició kényelmes elől, a hátsóról nem tudok nyilatkozni.Gyári guma xar,csúszik.Oldal sztender xar,eldől a moci.Első lámpa xar, nem látsz semmit. Refi fölkapcsol, autós dudál. Futómű elmegy, bár nem áll a helyzet magaslatán. Hosszú távra ideális a gép, nem fáradsz el rajta és nem törik ki csuklód 25 km után mint egy speed mocin. Mondjuk döntögetni sem tudsz úgy vele mint egy speed géppel. Nyomaték terén 5 ezer fölött kezdi jól érezni magát, addig csak szenved.(prüszköl,zörög,fújtat) :) Nekem 6 körül fogyaszt vegyes használatnál.A súlya engem nem igazán zavar,legalább nem pöcköl el a szél az autópályán. Pont arra jó amire kitalálták,túrázgatni. A gyorsulása is faxa, előzgetni is lehet vele, van bőven nyomaték.

- Eddig semmi.

Előző tulaj hordta a Suzuki Hollóshoz olajcserére, én ezt megoldom home szinten.Most lesz benne 30 ezer, de eddig kutya baja.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 12000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.7/10)

Suzuki