Kicsi a bors de ERŐS!
Mióta motorozom és annó sok típus között volt szerencsém kipróbálni egy 92es GSX-R1100-et,térdre borultam előtte! Szerelem első próbára!
Vásárláskor az ész érvek döntöttek! Járjuk be a ranglétrát! Bár sokat motoroztam nagy gépekkel,sok év kimaradt,így jó az alapoknál kezdeni. Egy barátom meg volt szorulva így átvettem tőle az FZR 400RR EXUP-ot. Kicsi volt de ugródeszkának jó volt a kis vadóc.
Mikor a GIXXERT megláttam,szerelem első látásra!Sérülés mentes Kék-Fehér,igazolt szerviz könyvel,ahogy kell!
Kifogtam mert kicsit "tuningoltabb" az átlagnál.Fém fékcsövek,K&N szűrő,komplett Remus rendszer már a hengertől,dupla carbon dobbal,az egész rendszer a blokkal padon összeszinkronizálva így a gyári 115Le helyett 130Le körül teljesít,a hangja finoman kellemesen morgó,de ha pörgeted akkor jelzi,hogy IGEN ITT VAGYOK!
Iszonyatosan kezes,jámbor,jól kezelhető motor mindenféle forgalmi helyzetben. Ha nem bántod ő sem harap! De ha odavágsz neki akkor tud meglepetést okozni. Gondolkodás nélkül iramodik neki és hamar 200Km/ó felett találod magad csak kapaszkodj a kormányba,a 265Km/ó tudja de ez nem neki való ahhoz ott vannak a nagyobb tesók.
Ha az utas egy kisebb méretű nő és jó partner a motorozásban akkor két személlyel is jól kezelhető és teljesítő motor.
Vetélytársaitól "kényelmesebb" én a 182cm magasságommal elférek rajta,hátul nem próbáltam,nem is akarom.
A teljesítménye több mint elég! Amatőröknek-kezdőknek NEM AJÁNLOM!
De ki ne vágyna a nagyobbra!?
- Semmi! - A kötelező,alap szervizen kívül még nem volt hozzányúlva.
Előző tulaj: Suzuki Hollós Bp. Én: Amargó Bp.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2002 |
Előző motorja? | FZR 400RR EXUP | Következő motorja? | Még meg van a GSX-R |