Kezes Bandita
35 évesen bolondultam meg, hogy én márpedig motorozni akarok. Első szempont megmondom őszintén a pénz volt, szerencsére megtaláltam Pécsett Bandit, a fekete GSF600S-t. Nagyon, már-már gyanúsan olcsó volt, bár az eladó azt mondta, buktak vele, látszik is rajta, de ezek csak felületi horzsolások, semmi extra. Hívtam pár erősen profi (egyenruhás) motoros ismerőst, hogy nosza, ki kéne próbálni, én még nem értek hozzá: azt mondták minden oké.
Megvettem. Nagyon nem bántam meg. Kényelmes, túrakormány van rajta, így hosszútávon is motorozható, nekem bőven jó a teljesítménye is. Én 110 kiló vagyok, alattam semmi gondja, bár ha felül valaki mögém, azt dombon felfelé már megérzi. Levegő-olaj hűtésű, több hozzáértő is megjegyezte, hogy mi romolhatna el rajta...? Abszolút megbízható, eddig sehol nem hagyott még ott. Nagy termete és erős motorja (persze egy személlyel) ellenére szerintem nagyon kezelhető, ha óvatos vagy, kezdőnek is merem ajánlani - én is az vagyok. Kanyarban jó dönthető, lehet neki húzni is, ha arról van szó. Nálam nagyon lassú tempónál bizonytalan, de szerintem ez az én gyakorlatlanságom miatt van.
Lényeg a lényeg, jó, megbízható, könnyen fenntartható, szerintem ideális kezdő motor, csak ajánlani tudom. Ha váltok is nagyobbra, Bandi szerintem a családban marad rohangálós motornak.
- Eddig még csak olajcsere volt, az megvolt tokkal vonóval 10.000ből
Ismerős