Kényelemre ne számits!
Az asszonynak már régóta mondogattam , hogy akarok egy motort és 3 év után megunta és mondta , hogy akkor vegyek . TL1000-et és a régi SV-t nézegettem , de mivel a 3éves 300,000,-rel volt olcsobb mint az új inkább az újat vettem . A TL-ek pedig mind KO-ra voltak ütve . Nagyon imádtam a gépet a hangja és a menetteljesítménye miatt , de rá kellett jönnöm , hogy ebből már kiöregedtem . 40km-er után már minden bajom volt a rossz üléspozició és a kényelmetlen ülés miatt . Ha vittem az asszonyt a kezem leszakadt , pedig csak 42kg és minden fékezésnél majdnem becsuszott mögém az ülésre . Ülések nagyon rosszak rajta !!!. Imádtam a hangját és utáltam 10km-nél többet motorozni vele . Az igazi technikai KO egy Győr-Berlin túra egy seggel volt . A kb.700km-er alatt sokat gondoltam a sok kicsi sárga sok kicsi sárga anyjára . Egyszer esőben bázott az első henger gyertyája . Hazáig elevickéltem , de a kipuffogóban a felgyülemlett benzintől belilult a dob . Egyszer pedig elcsusztam vele egy olajfolton . Szerencsére volt cascom . A biztosító 600kilót fizetett . Nem csináltam semmit vele és 4200km-rel 1,050,000,-ért adtam el . Sajnáltam is egy kicsit , de inkább örültem . Azóta vettem egy 20forintos kinai quadot amit sokkal jobban szeretek . Lehet ütni , vágni és ha nem használom nem egy 1,7millás vas áll a tyúkolba .
- semmi
csak a kötelező