Kemény bandita
2001-ben vettem az első 1200 S suzukimat akkor még a létező Amargó-tól. Ezután jött az első Hayabusa majd az újabbik Hayabusa és most az Új típusú 1250-es fejidomos bandit. Azért tértem vissza mert a busa ugyan nagyon jó volt de kényelmetlen. Ez volt az egyetlen negatívuma egyébként 5. Az új Bandit mindenben jobb mint elődje. Jobb a futómű, a fékek (ABS), finomabb a járása( injektoros). Álltalába véve nem egy ráncfelvarrásról van szó, hanem egy új fejlesztésről persze a gyökerektől nem túl messze. Szerencsére meg maradt a robbanékonyság és a bődületes erő 3750-es fordulaton leadja max nyomatékot, szemben a Honda CB 1300-as vagy CBF 1000-el ők 6000 körül tudják ugyan ezt. Vásárlás előtt mind két Honda is alternatíva volt ki is próbáltam de ahogy a Banditra ültem úgy éreztem hazaértem. Teljesen más akkorát tol alulról és nem fogy el felül sem (persze nem hayabusa) hogy az hihetetlen. Kényelmes üléspozíció, az utasnak is. Dobozolható, pakolható mindent lehet kapni hozzá és nem drágán. Lehet finoman poroszkálni és durván oda csapni is, mindenben partner. Mint egy igazi jó barát. A vételára nagyon kedvező használtan. Ár/érték arányban verhetetlen. Nem lehet ennyi pénzért jobbat kapni. Mindenkinek ajánlom. Egy igazi jó, erős, kényelmes és szép motor.
- Semmi ez egy Bandit!
Saját magam.