Motorok » Suzuki » Gsr 600 2006 (599)

Gsr 600 2006 (599)

Kanyargyalázó vérbeli naked

A motor végtelenül könnyen vezethető és manőverezhető. Lagjobban a csupasz sportmotor megállapítás jellemzi. 8-9 ezeres fordulattól brutálisan húz (600-ashoz mérve persze). Szélvédelem 160-ig megfelelő még egyenes háttal is, de 200 fölött a tankra hasalva sem cibálja a szél a fejed, a tested többi részét annál inkább. Igazán élvezetes motorozn a gépet!
Ami nem tetszett: Folyamatos lessú tempót tartva (lakott területen belül) hajlamos a rángatásra. Pakolni nagyon gáz a GSR-re, alig vannak rögzítési pontok. Két személlyel már a kategória győztes 65 Nm is karcsúnak tűnik.

- Kormányvégsúly menet közben elveszett róla...

Suzuki Hollós ,Háros utca

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.8/10)

Suzuki