Motorok » Suzuki » Vl 800 2006 (805)

Vl 800 2006 (805)

Jobb mint a SEX

Életem első motorja és hát az ember soha nem felejti el az elsőt!!
Nagy a szerelem.
Amire tervezték és amire én használom, ja és persze a motoros tudásomhoz tökéletes!
Vegytiszta motorozási élményt nyújt sallangok nélkül. Nagyon tetszik, hogy visszafelé is fejlesztettek rajta, ugyanis a 2005-ös modelleken még volt üzemanyag jelző, 2006-ra viszont már csak a figyelmeztető lámpa maradt. Ne vonja el semmi a fegyelmemet a motorozás élményétől, csak akkor figyelmeztessen ha az indokolt. Hitvallásom szerint csak az olyan dolgok igazán szépek és szerethetőek amik mindenféle érdek, és józan észt nélkülözve készültek! De ha csak úgy magába nézzük az öszképet akkor csodálatos. Pl. A Ferrari autói is ilyenek. Nem igazán jó semmire, de azért az ember szívesen birtokolná. Az intruder is ilyen szerintem Lassú, nehéz de viszont sokat fogyaszt!
Na és! Így jó ahogy van, ezen már csak rontani lehet.

Előnyei:
-Nagyobbnak látszik mint ami valójában.
-Megbízható
-Könnyen vezethető.

Hátrányai!
-Gyengécske fék!
-Körülményesen állítható hátsó rugós tag
-Kicsi tárolórekesz

- Még semmi

Suzuki Benkő (Kistarcsa)

FULL-GAS Budaörsi út.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.9/10)

Suzuki