Motorok » Suzuki » Gsf 400 V Bandit 1995 (398)

Gsf 400 V Bandit 1995 (398)

Jó kezdő motor, de utána is tökéletes

Az enyém a csutka kormányos verzió, hosszútávon sem túl kényelmetlen, bár rossz minőségű úton hosszabb ideig már érzi az ember a csuklóját. Naked motor lévén szélvédelem az 0 (engem nem zavar) 140-160Km/h-ig még elviselhető a cúg.

A motor 6000-res fordulat környékén kezd feléledni, de 8000 után jön meg az ereje (akkor vált a vezérlés). Egy lendületes, mozgékony kis 400-as a súlya sem vészes (tele tankolva, csurig olajal) kb. 180Kg.

Hibái:

7000-res fordulat környékén van egy elég érdekes vibárció (8000 környékén megszűnik)
Az eleje kicsit puha volt, de egy kis olaj az első villákba és már is sokkal jobb lett.

Előnyei:
Ha karbantartja az ember, akkor megbízható.
Lehet vele lendületesen közlekedni, de a nyugott lassabb tempóra is tökéletes.
Könnyen kezelhető, pontos a váltó, a két első tárcsa jó fékerőt biztosít.

- Fesz. szabályzó ~10.000Ft volt, Karbi fúvókázás (árára nem emlékszem).

Többnyire magam szerelem, letölthető szervízkönyvben szinte minden benne van.

Amibe nem mertem belenyúlni azt a Red Baron-nál csináltattam, hát baromidrága és a munka minőségével is volt baj.... Ezt azt elfeljtettek vissza tenni, stb.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1995
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 32000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.2/10)

Suzuki