I don´t give a shift :-)
Egyik nap úgy ébredtem,hogy kéne egy Burgonya,nem a piacról,hanem a netről használtan.Találtam is, jófej tulajtól,amig lerendszámozta és leregadóztatta,megcsináltam a jogsit,nyár végére meg is lett.De így is még belefért 3000 km.Ahova lehetett, Burgmanoztunk barátnőmmel,nem sok motor van,ahol az utas ugyanolyan kényelmesen utazik mint a sofőr,de ez olyan.Pl.esőben egyikünk sem lett vizes,max.ami a vizálló mocis kabátról lecsöpög a gatyára.Ebben a tudatban sokkal gondtalanabbul indul el az ember utnak.Főleg úgy,hogy az előző tulaj a saját 400-asával Horvátországba jár vele nyaranta.Idén betársult egy barátom ugyanolyan 400-assal,mint az enyém,úgyhogy conwoyban jártuk be a környező országokat.Állítható hátsó rugófeszessége top,110-130-as tartományt kedveli,utas méretétől is függ.Szerencsére barátnőm ilyen szempontból is ideális.Rengeteget cuccolunk vele,minden rekesz tele van kulcsokkal,mobilokkal,papírokkal,stb. ,a csomagtartóban,ha nem a 2 teli sisak van,akkor komplett sporttáska van benne plussz egy-két 1,5 literes palackkal,burgonyás barátom meg a lap toppal nyomja az ülés alatt, a horvát nyaralást pedig sátorral,hálózsákkal és több száz kütyüvel teljesíti a volt tulaj.Igaz az ülésre is gumizva.Bocs,de nem értem,hogyan lehet hátizsákkal motorozni :-) Na ezek után nem kérdés mit kersek a neten.Kicsit újabbat,de ugyanilyet.
- szíj-,feszitőgörgőcsere,de nem azért mert cserben hagyott,normális kopás volt. (40000 km és ugyanennyi Ft.) +gyűrűcsere10000 Ft,eléggé ette az olajat,hiányolom az olajvisszjelzőt,csak pálcika van
Haverom,garázsában kezeli,a környék motoros guruja,simán dolgozhatna egy japán gyárban,olyan precíz.Respect:-)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |