Motorok » Suzuki » Tl1000s 1997 (996)

Tl1000s 1997 (996)

Hisztérikás de odaadó szerető

Szilj telivér .Sor4 eseim voltak ezelött gsxr, zzr de ez a vas magfogott az alsotartományban jelentkező tolóerővel.A kuplungja nehéz de nem is csúszik meg .Szélvédelme hasalósan jó igaz relatív egy k6 -os gixerhez mérten viszont hely van rajta bőven Hangja menydörgés ,nyitott dobbal igazi v2 muzsika .Van nálla precízebb, könnyebb, gyorsabb, kétkerekű de temperamentumosabb tüzesebb?Tartósan nagyobb tempónál a tank 17 litere pihenőkre kényszerít az olajat meg se kóstolja egyszóval nekem bejön a motor.

- A gép kőnnyen jőn kerékre, emiatt kagylósra kopott az elsőgumi, a hátsót a nyomaték győtőrte 6-8 ezer km.után csere.A hütövízgomba is behalt .Fém fékcső sokat segít a4dugattyús rendszeren elől .Olajat full szintetikusat szereti, motult kapott kőnnyeben vette a sebességfokozatokat.Gyertyákat a gyári értéktől egyel kissebbet kapott ngk cr 8 ek-t.Aksi 21000ft. ba került de igy megbízható hidegindításnál ís.

Szél I Szaki szaktanácsok.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1998
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Suzuki