Motorok » Suzuki » Gsx-R 750 1985 (750)

Gsx-R 750 1985 (750)

Háziállat

Az alábbiakban leírt átalakításkor felkerült rá egy Ducati faridom is,ami nem túl kényelmes darab,meg az esti gurulásokat is mellőzöm a világítás gyengesége miatt!/De erről nem a gép tehet!/
A 17-es kerekeknek köszönhetően viszont javult szinte minden futóműparaméter!! A kanyarba szinte magától esik be és a ledöntött állapotból rögtön át lehet borítani a másik irányba úgy,hogy még sok mai gép is megirigyelheti!!Váz:elég merev, futómű sportosan kemény,de a korához képest kiváló!Fékekre sincs panasz.Egy dolgot rühellek csak,nagyon lassan melegszik fel üzemi hőfokra,de ezt meg lehet szokni viszont ezért cserébe extrém helyzetekben sem melegszik túl!

- Igazából még semmi bajom nem volt a géppel műszakilag/nem romlott el semmi/! A vásárlást követően kapott egy nagyszevízt:castrol 10/50 R4 olajat/16-eft 4l /olajszűrőt / 1-eft / 4 új gyertya /5-eft/ fékbetétgarnitúra/12 eft 3 pár/Kuplungszett/16-eft/
- Mikor megvettem rögtön levetkőztettem és átfaragtam streetfighter stílusra, mert a 20-éves design kissé csúnyácska már.Kapott 2-kereket 17-120/60 és 17-180/55 gumikkal,28-as
- krosszkormányt bukógombákat,alien fejidomot/sajnos ez szarul világít/ ezenkívül egy nagyobb hátsólánckereket 310-es első féktárcsákat.Kapott egy karbondobot, most itt tartok vele!Még télen dobok bele egy fordított telót,meg egy komplett fényezést:/mattfekete/ és ennyi!!A 106 paci a 170 kilóhoz teljesen reális ,szerintem nagyon jól motorozható gép!A véterárral együtt az egész tokkal vonóval most van 4-kilóban az egész!Szerintem ár-érték arányban is versenyképes!

Saját magam szerelek,ugyanis autószerelő a szakmám!
Meg legalább tudom mi került bele a gépbe, mi sem!
Ja ,meg át sem igen szoktam magam verni!!/Lényeges nem???/

Fenntartási költség (10) Évjárat 1986
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.2/10)

Suzuki