Hajókázni veled nagyon kellemes !!
Nagyon kényelmes nagy kanapé ez, 35 lóerő éppen elég városban, és országúton is egyaránt. 130-at simán viszi 2 személlyel utazva is. Nagy tervezői hiba, hogy nincs olajfogyasztás visszajelző lámpa. így igen sűrűn ellenőrizgetni kell az olajszintet.. mert ha nem., az 5-6 decis olajhiány nagy hibához vezethet..(2004-től tettek bele, azt hiszem kontroll lámpát) .. Sok jó tárolóhely van az ülés alatt.. belefér egy egész nagy bevásárlás.. sajnos csak egy 12 éves Burgira tellett 2 éve, de meg vagyok vele elégedve. Idén tavasszal Hajtásszíj, görgő, olajok cseréje volt, új gumikat kapott, és egy új túraplexit. Ha tehetném, újonan vennék egyet, és életem végéig kiszolgálna. Sajnos az 5-6 éves Burgik ára is irreális, 850- 900.000 ft ra rúg.. ami szerintem nem normális.. 46 éves vagyok, 25 éve motorozom. Ezek a menettulajdonságok és a kényelem megfelel nekem.
- Gyujtáskapcsoló nem közvetítette az áramot indításkor néma maradt.. 6000 ft/ db
Suzuki Budakalász..
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2001 |
Előző motorja? | Kymco Agility city 125 | Következő motorja? | Piaggio Beverly 500 |
Verdikt | (7.4/10) |