Ha akarod akkor Bandita! :)
Csak egy szezont mentem még a géppel, eddig jó vásárlásnak bizonyul.
Előtte Yamaha BT1100 Bulldog volt. Sajna váltani kellett, nem bírta a 2személyt csomagokkal és az autópályát.
Így esett választás a Banditra.
Injektoros vízhűtéses 6 sebességes motorblokk, visszafogott teljesítménnyel.
Túrázásra hangolt nyomaték görbével, ebből adódóan kellemes fogyasztási adatokat tapasztaltam.
Ha nem pörgetem és hajtom 130km/h fölé a akkor 4.2 liter-es fogyasztást is ki lehet hozni a gépből.
Autópályán 160km/h sebesség körül 2 szem. csomagokkal mértem 6.7 litert.
Persze akinek erős a jobb keze fogyasztásban tud többet is produkálni.
150km/h sebességnél 5000-et forog így bőven van benne tartalék ha sietősre kell fogni a dolgot.
A vége pedig 270 körül lehet :)
Most volt állapot felmérésen. 9500km-el vettem a gépet most 18500 körül van benne.
Kompresszió mérés eredménye 13,5-14bar közt van a 4 henger.
Vezérműlánc nincs megnyúlva. Szelep hézagok gyári értéken voltak, nem kellet korongokat cserélni. 6000km múlva majd kiderül menyitt kopott még.
Egyedül az injektorok szinkronja volt egy kicsit elcsúszva az be let állítva.
Én ajánlani tudom a nagy banditot mindazoknak akik felnőttek a teljesítményéhez és nem a verseny gépnek akarják használni.
Ár/érték arányban nekem megérte az árát 1,5M ígéretes társnak mutatkozik. :)
Következő szervíznél megírom mik és mennyire koptak rajta ha mérhető lessz.
- Csak egy önzárős anyát hagytam el a kuplungkar rögzítő csavar végéről. - Utolsó pillanatban vettem észre mikor majdnem leesett a kuplung kar. :) - Vicces lett volna nélküle hazáig gurulni!
Magán szerelő.Eddig cask tavaszi rutin átnézés volt injector szinkron beállítással együtt, + a kötelező szervizes dolgok.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |
Előző motorja? | BT1100 | Következő motorja? | Még nem tervezem lecserélni. |