Motorok » Suzuki

Dr 350 S 1991 (349)-1998

Fürge szöcske,nem versenyló!

Dr 350 SE. Amíg mások egyre nagyobb motorokat vesznek,én éppen visszafelé haladok.Az 1000 cm3 körüli motorok után most ezen a "kis" 350-es gépsárkányon falom a kilométereket.
Nagyon szeretem a kis súlyát,barátságos fogyasztását,minimális szervíz igényét.
Laza koca endurózásra használom a gépet.
Megvételkor a blokk igencsak elhanyagolt állapotban volt.Gyári alkatrészekkel való felújítás után,kifogástalanul működik.A külső és a futómű rendben volt.Csak a telószimeringeket cseréltem,ha már szét volt szedve a szárak is új olajat kaptak.
A mai modernebb,erősebb endurókkal már nehezen veszi fel a versenyt.De kárpótol a megbízhatóságával,kis szerviz igényével,barátságos 3,2-4,2 fogyasztásával.
Itthon sajnos nincs sok belőle,főleg a megkímélt rendszámosokból akad kevés.
Talán az is az oka,hogy aki beszerzett egyet,nehezen válik meg tőle,mivel sok kenyeret nem kér.
30LE teljesítménye nem teszi versenylóvá a kövesúton,de gyári áttétellel 110-zel kimegy a világból.Terepezgetni imádok vele,bár sokan kritizálják a puha futómüvét,de az én tudásomhoz tökéletesnek érzem.
Egy nagyszerű sokoldalú motorkerékpár,mely igazán megéri az árát.

- Vezérműlánc 12000ft Pinkmotors
- Fém kuplunglamella 13200ft Enduro motorosbolt Pécs