Motorok » Suzuki » Gsx 1300 R Hayabusa 1999 (1298)

Gsx 1300 R Hayabusa 1999 (1298)

Férfimotor

2000-ben kezdtem motorozni.Első gépem egy 1200 Bandit volt.5 honap és 15000 km után ugy gondoltam,hogy itt az ido:vettem egy Hayabusát.Tökéletes motor.Nem akarok sokat fecsegni,álljon itt a következö motorom története:azt mondtam magamban,hogy most leulök a motorkatalogussal,és megveszem azt a mocit,amelyik a legjobban tetszik.
Vettem egy másik Hayabusát.
Két fontos dolog van vele kapcsolatban,30 feletti életkor és önuralom.Ha ez megvan,nem lehet baj.Ha nincs...végül is sokan várnak vesére.
6 éve járok ilyen motorral,de minden reggel szerelmesen tudok ránézni.

- hidraulikus kuplung-munkahenger elkopott,elengedte az olajat
- teleszkop szimering elkopott(50000 km)
- egyébként tökéletes

Amargo

Motorrad

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.4/10)

Suzuki