Motorok » Suzuki » Gsf 1200 S 2001 (1157)

Gsf 1200 S 2001 (1157)

Fekete Démon!

A motor a tízedik a listámon, és a legnagyobb köbcentis, eddi 750 volt az átlag, előtte Varaderom volt egy évig.
Az első tapasztalataim mivel még csak 600 km-et tekertem bele , hyogy fantasztikus kezes nekem a súllya nevetséges az elözőhöz képest,nagyon szépen lehet vele kanyarodni csodálatos hangja van nem túl hivalkodó, pont jó.
Az űlés nekem kényelmesebb mint a varán, a szélvédelem nem 100-as , de ezt ne is várjuk tőle, de még elviselhető, ami talán zavaró, hogy nehezen melegszik be indításkor.
A másik pedig van egy dinamó vagy turbina szerű búgás harmadikban nekem ez total szokatlan.
A hátsó személynek is kényelmes a barátom szerint.
Fogyasztása csíllagos 5-ös.
Váltó vaj puha, jól kezelhető.
Amit eddig nem értek, hogy honan lehet tudni az olaj höfokot talán sehonan, de mások írták, hogy nézegetik rajta én nem találom.
A telók csillapítása nagyon jó, még ezeken a szemét sz...r utakon is.
Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom ezek szerint.
Ja és a teljesítményhez én kevés vagyok , de azért próbálok kicsit hozzá nöni.
Egyszóval szuper paripa a kicsike.

- Még semmi!

Gyöngyösi Pisti Debrecen.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.7/10)

Suzuki