Motorok » Suzuki » Gsx 750 F 2006 (750)

Gsx 750 F 2006 (750)

Fekete Bestia

Amikor vásárlásra adtam a fejem, az alábbi elképzeléseim voltak: legyen szép, mint sportos jelleg, kényelmes, bírja a hosszú távú túrázást, a nyomaték mellett legyen fürge, ne tépjen a szél menet közben. Persze beláttam, hogy a világon még nem gyártottak olyan motort, ami mindenben megfelel a fenti kívánalmaknak. Több prosit átolvasva effelé a motor felé kacsingattam. A szalonba belépve "meglátni és megszeretni" érzés lett úrrá rajtam, azt mondtam: Nekem ez a motor kell! Nem csalódtam benne, igazán jó választás volt! Számomra abszolut teljesíti azokat a kívánalmakat, melyeket korábban megfogalmaztam. Igaz, hogy nem egy versenypálya bajnok, de én még így sem vallottam vele szégyent a speedmotorok mellett utcai és közúti körülmények között. Szélvédelme kitűnő, még az utasomat is védi. Könnyen levezethető vele egyhuzamban akár 300 km. is. Amióta lecseréltem a gyári kipufogót egy Finsterre, azóta nagyfiús a hangja. Minden kezelőszerv kézre áll, nagyon könnyen terelgethető jószág. Élvezem a kanyartulajdonságait, jó a futóműve, a fékek igazán harapósak. A tompított fényszórját nem tartottam hatékonynak ezért refivel együtt járok. (persze állítottam a reflektor távolsági beállításán hogy másokat ne vakítson el) Eleinte szokatlan volt számomra a motor súlya, ami leginkább a garázsból ki-be tologatásnál jelentkezett. Az oldaltámaszról már meséltem... Összegzésként számomra ő a mai napig a legnagyobb és legféltettebb szerelmem.

- Eddig kifogástalanul működik. Egy alapvető gyári hibája van, az oldaltámasz. Üresben hagyva kitámasztani életveszély, már ami az önállósuló fölborulását illeti. Sebességfokozatban hagyva már biztonságosabb ez a mód.

Suzuki Benkő az első 1000-es szervíz, ahol sportdobot is rakattam fel.

A 6000 -es már a King Road-nál volt pusztán azért, mert ez közelebb esik a lakhelyemhez.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.2/10)

Suzuki