Motorok » Suzuki » An 400 S 2003 (385)

An 400 S 2003 (385)

EZÜST NYÍL

Erről a mociról rosszat nem lehet mondani, még szőrszálhasogatva sem, Én szlovákiában túráztam vele, átlagban 120-140-es temlóval, egy személyel, ekkor a fogyasztásom 3,5 l-re jött ki pontosan. Véleményem szerint a 140-es tempót a világ végéig bírja. Csendes és semmi rezonálás. A városban verhetetlen, töbségében pesten használtam két személyel, ezek voltak a legmagasabb fogyasztások, 4,5-liter fölé sosem sikerült menni, pedig pont a csúcs időben mentem vele. Ez a moci igénytelen, mindent bír, csak menni kell vele. Bárkinek szívesen ajánlom mert jól jár vele, és nem fog csalódni. Szuper gép.

- Az egyik elsőlámpa kiégett 4 éves korában. Ezenkívűl végtelenül megbízható, gondozást nem igénylő motor. Nincs gyenge pontja, csak tankolni és menni.

Budaörs, Full Gas.( kötelező szervíz ) Némi kívánni valót hagy maga után a hozzá állás. Egy üveg falon keresztül nézheti az ügyfél a motor szervízelését, és látni ahogy szépen el jópofiznak el trécselnek, a nem túl alacsony rezsi óradíjat pedig én fizetem, ami egy órával kevesebb is lehetett volna, ha tisztességes munkával töltik.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.8/10)

Suzuki