Motorok » Suzuki » Gsx 250 S Katana 1991 (248)

Gsx 250 S Katana 1991 (248)

Én szeretem.

Sajnos nem tudtam és nem tudom úgy kihasználni mint ahogy terveztem. De amennyit használtam,az idő alatt megszerettem,ez az első komoly motorom és ez is marad még egy jó darabig. Senki nem akarja elhinni hogy csak 250-es,simán nagyobbnak néz ki és a hangja alapján is minimum 600as-nak nézik. Aki nem ült nagyobb(erősebb)motoron,annak a teljesítménye is elég. Simán felveszi a verseny akármelyik mai 250 -125-ös géppel. Fogyasztása 5l alatt is lehet ha nem lámpától-lámpáig gyorsulsz,de azt is bírja gond nélkül. Motorosokat nem nagyon,de autósokat bármikor állva hagyod vele. Nagy hibája hogy 170 cm felett nagyon kényelmetlen,de még ezt is ki lehet bírni csak hosszabb utakon gyakrabban meg kell állni. Belépő motornak ideális,én szeretem.

- teleszkóp szimering,ezen kívül semmi

haverom és én

Fenntartási költség (9) Évjárat 1992
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.6/10)

Suzuki