Első Suzukim és nagyon bitang!
Ez az első suzukim,eddig csak hondáim voltak abból viszont majdnem az egész paletta és az utolsó 2vel voltak bajok(már olyan h Honda minőség azt elkell felejteni.)Eddig nagyon bevált a suzuki szeretem nagyon imádok vele motorozni közúton,pályán,hosszabb túrán,bárhol!Ha az 1100XX-hez hasonlítanám,csuklóból tudja azt amit az XX megfeszülve pedig szerettem azt is nagyon,de legalábbis az enyém 8-14 litert evett ha lassan ha pedig üveghangon mentem vele.A busa lájtosan(240-ig 6-6.5liter közúton,de pályán sem eszik 12-nél többet.)Hidegen kicsit darabosan indul egyből beindul csak pár fordulatig kb. 5 másodperc várni kell h kisimuljon a járása,de utánna úgy jár és indul,mint a doxa!A váltója a legjobb ami a piacon kapni lehet(van jó pár tipus amivel összetudom hasonlítani veri mindet!!!)biztos hozzá járult az is h csak motul 300V factory olajat használok,a lánc kb. 70%-os lehet a nagy igénybevétel ellenére is(pálya használat min.70%)szintén motul termék factory lánc spray,a féken nagyon sokat javított a fém fékcső 5.1-es motul fék olajjal.A váz,futómű,kezelőszervek,kupplung,blokk hibátlanok továbbra is!!!!!Olajfogyasztás NULLA!
- Motorikusan,váz,futómű,kezelőszervek hibátlan!!!De van pár dolog amire oda kell figyelni.1:az oldal idomok 2 részből állnak és ezek gyorszárral vannak összepatentolva,nekem a jobb oldalinál már az ezres szervizig elengedett egy rögzítés ami miatt elvált egymástól a két idom.2:a motor rögzítő hátsó alsó tőcsavar elszakadt valószínű a blokk rögzítő kónusz csavar nem tartott rendesen és túlterhelte a tőcsavart,oldalstendert tartó konzol miatt nemhagytam el,mert beleütközik a rázkódás közben.3:valamilyen kábelt újra rögzítettek a kormánynál a gyújtáskapcsoló mellett,mert állítólag előfordult hogy kidörzsölödött,most 11000km-nél első féktárcsát fognak rajta cserélni,mert hossz irányban meglógosodtak ezért nagy sebességről fékezésnél ráz,biztos közrejátszott a nagyobb részt a pálya használat(70%).
Én magam
Golyó,GS motorszerviz